Az Ön IP-címe: 3.236.83.14

IT Támogatás

Majd mi kibogozzuk!

Az IT szektor folyamatos fejlődésével nehéz lépést tartani, ha egyébként a vállalkozása ettől eltérő iparágban tevékenykedik, ezért ez az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk.

Különös figyelmet fordítunk ügyfeleink támogatására a napi feladataik során, így egy-egy hiba egyáltalán nem, vagy csak rövid időre okozhat fennakadást.

Vállaljuk meglévő rendszerek felügyeletét és rendezését, valamint szívesen kialakítunk új, egyedi infrastruktúrákat is!

IT Megoldások

Minden modern vállalkozás alapvető szükséglete egy jól működö IT infrastruktúra kialakítása.

Egyik kedvenc tevékenységünk, hogy ügyfeleink igényeit feltárva felkutassuk azokat a megoldásokat vagy termékeket, amik az elképzelésükhöz és szükségleteikhez leginkább illeszkednek. Hogy hatékonyan segíthessünk – és persze azért is, mert rajongunk a technológiáért – folyton specifikációkat böngészünk, teszteket olvasgatunk, új megoldásokat keresünk. Ha olyan termék beszerzésén gondolkozik, ami árammal működik, érdemes kikérni a véleményünket!

Számtalan rendszert építettünk és fejlesztettünk már az évek során, és mindegyik közös jellemzője, hogy átláthatók, könnyen használhatók, távolról managelhetők és hosszútávon fenntarthatók.

Szinte mindenre tudjuk a megoldást, ha pedig mégsem, akkor rájövünk!

Legyen szó dokumentumok szerkesztéséről, új alkalmazások beüzemeléséről, kreatív megoldásokat igénylő kihívásokról, vagy csak valami apróságról, minket bármikor kereshet, és munkaállomásának távoli vezérlésével elgördítjük útjából az akadályt.

Nem hagyjuk, hogy valami apróság miatt leálljon a munka!

Figyelemmel kísérjük és számon tartjuk eszközeit a beszerzéstől a selejtezésig, így biztosítjuk a zökkenőmentes működést.

Önnek nincs más dolga, mint vázolni az igényeit, és megszabni a költségkeretet, mi pedig néhány munkanapon belül át is nyújtjuk a haszálatra kész eszközt, legyen szó munkaállomásokról, irodai berendezésekről, vagy hálózati eszközökről.

 

Ha a hálózat leáll, akkor a munka is.

A szerverek és hálózati eszközök az informatikai rendszerek alapját képezik, így egy-egy üzemzavar akár komoly bevételkiesést is okozhat.

Az általunk kiépített rendszerek kis túlzással gondozásmentesek, a felhasznált eszközök pedig sok éves tapasztalataink alapján betonbiztosak. Ha azonban mégis gond adódna, távfelügyeleti megoldásaink segítségével gyorsan és hatékonyan elhárítjuk a hibát.

Hagyjon üzenetet!

Visszahívjuk!